ASSORTIMENT

bakdag: vrijdag 30 oktober 2020


Hieronder kun je doorgeven wat je wilt bestellen en hoeveel. Daarbij vul je de benodigde gegevens in. Wanneer je een bestelling plaatst is dit altijd voor de eerstvolgende bakdag. Deze wordt bovenaan de pagina en via de bestellijst gecommuniceerd. Informatie over afhaaltijden, betalen e.d. klik hier.

Je kunt je bestelling voor de betreffende bakdag uiterlijk de woensdag daarvoor tot 12.00 uur plaatsen. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw bestelling per mail. Te laat met bestellen? Neem even contact op met de bakker. 

Na 30 oktober is er door drukte de aankomende periode helaas geen mogelijkheid meer om dit jaar te gaan bakken. De bakkerij zal dan ook voor de rest van dit jaar gesloten zijn. In het jaar 2021 ben ik uiteraard weer van plan om ambachtelijke producten te gaan maken. Te zijner tijd kun je zoals je gewend bent, vanzelf weer een bestellijst ontvangen.

Allen die hebben genoten van de ambachtelijke producten, wil ik bedanken voor het vertrouwen in de bakkerij!


Zadenbonk

Een tarwebrood, bereid met een franse bloemsoort, volkorenmeel en eigen desem. Boordevol zaden, lijnzaad, zonnebloempitten en pompoenpitten. Deeggewicht 500 gram. 

€ 3,50Plaats hier je bestelling!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.