Hoe werkt het?

Ik bak op bestelling en doe dat één dag in de week op vrijdag. Het assortiment kan per week verschillend zijn. Over het algemeen bestaat dit uit brood en banket. 

 

Zodra ik ga bakken, ontvangt men per mail de bestellijst met daarin het assortiment van de eerstvolgende bakdag. Je kunt dan uiterlijk voor dinsdag 18.00 uur je bestelling plaatsen per mail. De bakkerij is op vrijdag tussen 16.00-18.00 geopend. Dan heb je de mogelijkheid om jouw bestelling af te halen. 

 

Wil je de bestellijst ontvangen? Meld je via de knop hiernaast aan.

 

Ben je te laat met bestellen, neem even contact op met de bakker. Meestal wordt er wel wat extra's gebakken.


Belangrijke informatie

Besteltijden

Als je iets wilt bestellen geef dit dan uiterlijk door voor a.s. dinsdag 18.00 uur. Je besteld altijd voor de eerstvolgende bakdag.

 

Afhalen

Je kunt je bestelling op vrijdag afhalen tussen 16.00 en 18.00 uur. Uiteraard, mag je ook voor je buurman en buurvrouw afhalen, laat dit wel even van te voren weten. 

* Uit duurzaam oogpunt neem zelf een tas of shopper mee

 

Betalen

Het is wenselijk bij de bakkerij je bestelling per pin te betalen.

 

Allergieën

Heb je last van allergieën? Je kunt op aanvraag informatie verkrijgen welke ingrediënten er in het product zitten. Producten kunnen sporen van noten en/of zaden bevatten.

 Beloftes en visie

- Ik kan het brood niet voor u snijden en wordt dus ongesneden verkocht. Ik raad u aan om een goed mes te gebruiken voor het snijden. Wilt u hier advies over, vraag gerust!

- Ik gebruik in mijn brood geen broodverbetermiddelen, omdat ik hier niet achter sta. Deze middelen worden in de meeste broden gebruikt om het lang houdbaar te houden. Hierdoor veroudert mijn brood wellicht sneller dan u gewend bent. Mijn broden zijn uitermate geschikt om in te vriezen. Wanneer u het brood niet in 1x op eet, raad ik u aan deze te snijden en in een plastic zak in te vriezen.

 

- Bakkerij Els behoudt zich het recht om een bepaald broodsoort niet te maken, wanneer hier te weinig van besteld wordt. Het is niet mogelijk om 1 brood van 1 soort te maken. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.